Ukoliko ste neodlučni da li da budete plavuša ili crvenokosa postoji idealno rešenje za Vas. To je jagoda plava boja kose. Kombinacija svetlo plave i vatreno crvene daje prelepu i ženstvenu boju kose koja postaje veliki trend u svetu ove sezone. Ova crvenkasto plava boja kose se odlično uklapa uz odeću svih boja kao i uz sve načine šminkanja. Postoje različite nijanse jagoda plave boje kose. Pogledajte neke od najlepših Strawberry blond boja kose.
1. Jagoda plava sa rumenim tonovima
Meki rumeni tonovi čine ovu plavu kosu sjajnom. Ova nijansa lepo stoji damama sa svetlijim tenom i kratkom kosom ili kosom srednje dužine. Kod bojenja kose u jagoda plavu rezultat će zavisiti od početne boje Vaše kose. Ovde je crvena boja dominantna, a preko nje su izvučeni svetlo rumeni pramenovi.

 1. Crveno plava sa zlatnim tonovima
  Crveno plava sa zlatnim tonovima podseća na slatku jagodu. Preporučuje se damama sa srednjom bojom tena koje pritom imaju gušću i talasastu kosu jer tada ova nijansa postiže svoj pravi volumen. I ovde su preko crvene kao osnove izvučeni zlatni pramenovi.
 1. Kombinacija svetlo plave i srednje bakarne boje
  Kombinacijom ove dve boje dobija se jednostavna i predivna nijansa koja naročito lepo stoji damama sa prirodno kovrdžavom kosom i bledim tenom.
 1. Bež crvenkasta boja
  Ova boja podrazumeva plavu kao osnovnu boju sa bakarnim akcentima. Radi se o jednoj vrsti zlatno plave nijanse koja pristaje damama sa tankom do srednje gustom kosom. Najbolje je nositi klasičnu bob frizuru sa šiškama jer tada bež tonovi naročito dolaze do izražaja.

5. Svetlo bakarna nijansa
Ova nijansa je nastala kao kombinacija dve boje tamno plave i srednje bakarne i spada u tamnije tonove jagoda plave boje. Zbog svoje specifične dubine ova nijansa lepo stoji svakoj boji kože i boji očiju.

 1. Kombinacija tamno plave i svetlo bakarne
  Ovo je takođe jedna tamnija nijansa jagoda plave boje kose koja je nastala mešanjem dve boje tamno plave i svetlo bakarne. Lepo stoji damama sa svetlijim i srednjim tenom kao i sa dugom i gustom kosom sa minimalnim slojevima.
 1. Flertujući obrti
  Srednje bakarni pramenovi koji se prelivaju preko plave boje daju fenomenalni rezultat poznat kao sunkissed ili poljubac sunca. Ovo je flertujuća nijansa koja pristaje damama sa svetlijim tenom i srednje do gustom slojevitom kosom.
 1. Kratko i slatko
  Ova jagoda plava nijansa se sastoji od svetlo bakarne boje dopunjene plavim tonovima. Svetlim i hladnim tonovima kože fantastično stoji ova topla boja jer se na taj način uspostavlja ravnoteža. Ova nijansa lepo stoji na slojevitoj bob frizuri i to naročito damama sa okruglim i licem u obliku srca.
 1. Bakarni poljubac
  Platinasto plava kosa je obogaćena suptilnim bakarnim pramenovima i kao rezultat je nastala ova nijansa jagoda plave boje. Ova nijansa naročito lepo stoji damama sa svetlijim tenom i svetlijom bojom očiju. Pristaje uz dugu srednje do gustu kosu sa minimalnim slojevima.
 1. Bakarno plava boja
  Različite nijanse jagoda plave boje se mogu dobiti stapanjem raznovrsnih plavih i bakarnih boja.Ova nijansa je nastala mešanjem hladnih plavih tonova sa mekim bakarnim notama. Pristaje damama sa svetlim i srednjim tenom i srednje gustom slojevitom kosom
 1. Ombre jagoda crvena
  Ova multidimenzionalna nijansa je nastala mešanjem srednje plave i mekih crvenih pramenova. Pristaje damama sa srednjim tenom i tamnijim očima. Gusta talasasta ili kovrdžava kosa je idealna za ovu boju. Ovo je tipična ombre frizura koja se prosvetljuje idući od korena ka vrhovima.
 1. Duboka bakarna nijansa
  Ova dublja boja bakra lepo stoji damama sa svetlijim i srednjim tenom i tamnijom bojom očiju kao i sa prirodno loknastom kosom.

13. Zlatokosa
Ovo je još jedna neverovatna ombre frizura sa mekim plavim tonovima obogaćenim bakarnim sjajem. Ovo je tipična svetla nijansa jagoda crvene boje koja lepo stoji damama sa svetlim tenom, svetlijim očima i blago talasastom kosom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име