Poznate ličnosti diktiraju trendove i po pitanju oblačenja, ali i po pitanju frizura. Zato pre nego što odete u frizerski salon razgledajte frizure poznatih dama kako biste dobili inspiraciju i naravno bili u trendu. Imajte na umu da i mala promena frizure može da da veliki i očaravajući rezultat.

1.    Emma Stone – Ravne šiške
Emma nosi ravne šiške uz talasastu kosu srednje dužine. Ovo je prava letnja zavodljiva i flertujuća frizura koja odgovara damama sa okruglim licem.
Emma Stone – Ravne šiške
2.    Shailene Woodley – Slojevita piksi frizura
Piksi frizura je jedna od najpopularnijih kratkih frizura ove sezone. Ova slojevita piksi frizura je nešto duža od klasične verzije i izgleda ženstveno i uglađeno. Preporučuje se damama sa dijamanskim oblikom lica.
Shailene Woodley – Slojevita piksi frizura
3.    Kaley Cuoco – Višenamenski slojeviti bob
Bob frizura je takođe jedna od najčešćih frizura. Ova shaggy bob frizura ima interesantne slojeve i uglove tako da može da se nosi talasasto, ali i u ravnoj varijanti. Preporučuje se damama sa okruglim oblkom lica.
Ashley Benson – Slojevita kosa do ramena
4.    Ashley Benson – Slojevita kosa do ramena
Ashley se za leto odlučila za frizuru srednje dužine, a slojevitost ove frizure omogućava da njeni prirodni talasi dođu do izražaja. Ova frizura lepo stoji damama sa ovalnim i srcolikim oblikom lica.
Kaley Cuoco – Višenamenski slojeviti bob
5.    Emma Roberts – Kraći bob
Ko nema hrabrosti za veoma kratku frizuru onda treba da se odluči za bob frizuru dužine do brade. Ova frizura odgovara damama sa ovalnim i srcolikim oblikom lica.
Emma Roberts – Kraći bob
6.    Julianne Hough – Shaggy piksi
Svi slojevi ove piksi frizure daju zabavan i boho osećaj. Duži prednji slojevi mogu slatko da se prebace preko uveta. Ova frizura je pravi dokaz da kratka frizura nije uvek ista već da se sa njom možete malo i igrati. Lepo stoji srcolikom i dijamanskom obliku lica.
Julianne Hough – Shaggy piksi
7.    Taylor Swift – lob šiške
Duža bob frizura sa šiškama sa strane izgleda veoma slatko. Odgovara temperamentnim i ženstvenim damama  sa ovalnim i licem u obliku srca.
 Taylor Swift – lob šiške
8.    Vanessa Hudgens – Srednje slojevita frizura
Vanessa je poznata po svojoj dugoj talasastoj kosi. Ali ovoga puta ona se opredelila da malo skrati kosu i da je razdeli. Kao rezultat dobila je prelepu i seksi slojevitu frizuru. Ova frizura lepo stoji skoro svim oblicima lica.
Vanessa Hudgens – Srednje slojevita frizura

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име