Ukoliko se spremate za godišnji odmor i letovanje i želite da promenite nešto u svom izgledu onda Vam preporučujemo da razmislite o kupovini novih, vrućih nijansi karmina koji su sve prisutnije kako na modnim pistama tako i na ulicama. Pogledajte o kojim nijansama je reč.

1.    Pepto pink
Pepto pink ili ružičasta nijansa karmina postaje sve popularnija. Kod ove nijanse važi pravilo da se pre nanošenja karmina usne pripreme odgovarajućom podlogom. Jer ova nijansa izgleda užasno ako je loše i neprecizno nanesete.
 Pepto pink
2.    Mat lila
Ova nijansa karmina izgleda zaista predivno i preporučuje se da ostatak šminke bude minimalan kako bi usne došle do izražaja.
 Mat lila
3.    Svetlo crveno narandžasta
Crveno narandžasta nijansa karmina je smela i odgovara svakom tipu kože, ulepšava lice i daje očima poseban sjaj.
 Svetlo crveno narandžasta
4.    Nijansa nestvarne breskve
Šminkeri smatraju da ovu nijansu možete prepoznati ukoliko breskvu potopite dan, dva u vodu. Ovo je takozvana radioaktivna koralna boja ili veštački dobijena boja breskve. Međutim, neprirodno ne znači neprivlačno. Naprotiv, ova boja se lepo uklapa sa crnim ajlajnerom na očima i maskarom.
Nijansa nestvarne breskve
5.    Neon narandžasta
Flurescentna narandžasta boja karmina važi za modernu i otpornu boju. Lepo stoji damama sa svetlim tenom i svetlijim nijansama kose.
Neon narandžasta
6.    Prava crvena
Preskočite tamne i jagodičaste nijanse i opredelite se za pravu crvenu boju karmina. Od ostatka šminke uz crveni karmin lepo stoji bela senka za oči ili ajlajner.
Prava crvena

7.    Sjajna klementina
Ova nijansa je bila popularna 50-tih godina prošlog veka, ali i ove sezone se sve više nosi. Ide uz svetliji ten i braon senku za oči.
 Sjajna klementina
8.    Vibrant orhideja
Vibrant i radiant orhideja su nijanse karmina koje su postale veliki hit ove godine. Preporučuje se hrabrim damama koje su dovoljno smele da na adekvatan način ponesu ovu tamno ljubičastu boju karmina.
 Vibrant orhideja

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име