Google search engine
NaslovnaBoja KoseBoje kose za jesen 2015

Boje kose za jesen 2015

Ove jeseni će se, po mišljenju svetski poznatog frizera Marie Robinson, nositi vruće i nežnije nijanse plave, crvene i smeđe boje kose. Pored bronde, koja je hit već nekoliko sezona, izdvojilo se još nekoliko nijansi za koje se s’pravom može reći da će obeležiti ovu jesenju sezonu. Pogledajte o kojim je bojama reč.
1.    Bronde boja kose
Bronde boja kose je bila popularna tokom leta, ali će se nositi i ove jeseni. Predstavlja mešavinu plave i braon boje kose. Plavuše mogu postići bronde boju  dodajući dve ili tri nijanse tamnije pramenove od osnovne boje kose. Brinete postižu bronde boju dodajući dve ili tri nijanse svetlije pramenove od osnovne boje kose.Bronde boja zadržava prirodan izgled iako kosa raste i bledi posle svakog pranja.

bronde boja kose
2.    Kremasto žuta boja kose
Nicole Richie je probala različite nijanse, ali joj ova kremasto žuta najlepše stoji. Radi se o nežnoj nijansi koja nastaje dodavanjem  svetlo zlatnih pramenova plavoj boji kosi kao osnovnoj boji.

Kremasto žuta boja kose
3.    Medeno plava boja kose
Ako želite da ove jeseni imate plavu boju kosu, ali da pritom ne bude ni tamnija ni svetlije plava, onda je med plava idealna nijansa za Vas. Ovde se radi o srednje med plavoj nijansi boje za kosu.

 Medeno plava boja kose
4.    Buterasto plava boja kose
Još jedna nežna nijansa plave boje kose koja će se nositi ove jeseni je buterasto plava. Ako ste plavuša i želite da postignete ovu nijansu onda nabavite boju koja odgovara terminima „ Honey blonde“ i „ light buttery blonde“.
Buterasto plava boja kose

5.    Šampanj crvena
Od crvenih nijansi ove jeseni će se nositi šampanj crvena.  Tamne plavuše mogu postići ovu boju koristeći bakarne ili jagodičaste nijanse.

 Šampanj crvena
6.    Jagoda zlatna boja kose
Ova nijansa crvene boje kose se postiže dodavanjem crveno zlatnih pramenova strawberry plavoj kao osnovnoj boji kose.

 Jagoda zlatna boja kose
7.    Cimet crvena boja kose
Ovu vatreno crvenu nijansu svi vole. Cimet crvena kao tamnija nijansa je savršena za hladnije jesenje dane.

Cimet crvena boja kose
8.    Srednje čokoladno braon boja kose
Srednje čokoladno braon nijansa Natalie Portman izgleda tako savršeno prirodno. Radi se o sjajnoj nijansi koja se preporučuje brinetama koje ove jeseni žele svoju boju kose da učine još suptilnijom. Samo je potrebno da isprobaju boju koja odgovara terminima „ medium to light brown“.

  Srednje čokoladno braon boja kose
9.    Hladno kestenjasta boja kose
Ova nijansa se preporučuje brinetama koje žele male promene. Svojoj osnovnoj braon boji kose mogu dodati nijanse srednje braon sa zlatnim tonovima. Takođe plavuše mogu postići ovu nijansu dodajući svetlo kestenjaste pramenove.

Hladno kestenjasta boja kose
10.    Tamno braon sa zlatnim pramenovima
Radi se o bogatoj, čokoladno smeđoj nijansi boje za kosu sa zlatnim pramenovima koji divno uokviruju lice.

 Tamno braon sa zlatnim pramenovima
11.    Braon sa crvenim akcentom
Ova nijansa se dobija mešanjem braon i kestenjaste boje. Izgleda bogato i potpuno je u skladu sa jesenjim motivima.
 Braon sa crvenim akcentom
12.    Duboka toplo braon boja kose
Ako želite da pređete na tamniju kosu, a da nije crna onda se opredelite za ovu duboku toplo braon nijansu. Cilj je da postignete zanimljive i suptilne karamel pramenove.

Duboka toplo braon boja kose
13.    Toplo crna boja kose
Toplo crna boja kose ( zvana Kim Kardashian nijansa) je manje oštra od čisto crne boje kose, a zahvaljujući braon nagoveštajima laska svim tipovima kože. Ovu boju potražite pod terminom“ soft black“.

  Toplo crna boja kose

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.
مقالات ذات صلة

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

- Advertisment -
Google search engine

الأكثر شهرة